Stage Lopen ?

 

Natuurlijk is dit mogelijk. Wij zijn voortdurend opzoek naar stage lopers voor ons bedrijf. Dit kan een BOL/BBL opleiding zijn. Het liefst hebben wij stagelopers voor 1 of 2 dagen in de week. Dit doordat het bedrijf kleinschalig is en je alle aspecten op een dag meemaakt. Hierdoor is het voor ons minder aantrekkelijk om een stageloper te hebben voor 5 dagen in de week. Maar alles is bespreekbaar.

Daarnaast zien wij natuurlijk graag iemand met de volle 100 % inzet en die graag dingen wil leren en ondernemen. Ook is het fijn als je natuurlijk leergierig, gemotiveerd, enthousiast en flexibel bent en graag de handjes uit de mouwen wilt steken. Jezelf willen ontplooien en openstaan voor feedback en ondersteuning hierin. Ook is het fijn als je inzicht en interesse wilt hebben/krijgen in de Biologische varkenshouderij. Kijk is rond op de website voor een eerste indruk. Lijkt het je wat en zie je het wel zitten ???

Neem dan contact op via het contact formulier op deze website of via het e-mailadres van ons bedrijf:  bioboerjop@hotmail.com 

Wie weet zien en spreken we elkaar snel !!